Sumitomo Electric utvikler AirEB™, multifiberkontakt med utvidet stråle som gir kostnadsfordeler til de massive fiberoptiske nettverksoperatørene

Sumitomo Electric Industries, Ltd. har utviklet AirEB™, en multifiberkontakt med en utvidet stråle som har optisk ytelse som tåler forurensning på kontaktflatene som bidrar til kostnadsreduksjon for massive fiberoptiske nettverksoperatører.
Sumitomo Electrics innovative teknologier på fiberoptikk og presisjonsstøping gjør at AirEB™ holder seg god i ytelse selv i et tøft miljø eller mindre vedlikeholdsforhold, men produktiviteten og tilgjengeligheten til AirEB™ krever liten innsats.Dette er gode nyheter også for en massiv fiberoptisk nettverksoperatør som må bære en enorm kostnad for rengjøring av millioner av kontakter i sine anlegg.
AirEB™ har en linsestruktur på endeflaten av kontakten, som utvider den optiske strålen til å være tolerant for fremmede støvpartikler og holder den optiske ytelsen god med mindre hyppig rengjøring, eller til og med uten rengjøring.
Fordeler med AirEB™:

1. Ingen behov for hyppig rengjøring, rengjøring med letthet.

● En utvidet bjelke kan tåle forurensningene på endeflaten.
● Et lite gap mellom sammenkoblede linser forhindrer at partiklene fester seg til endeflaten.

2. Masseproduksjonsvennlig

● Polsk prosess som kreves for en konvensjonell MPO er ikke nødvendig.
● All optikk i en rett bane kan gjøre justeringen enkel.
● Ingen spesialutstyr er nødvendig for produksjon.

3. Enkel materialhåndtering.

● Enkelt design, uten kjønn, ingen konvensjonelle styrepinner.
● Noen få mekaniske deler.


Innleggstid: 16. juni 2021