Fa'atekonolosi Fiber Pulea le Fa'atupulaia o Asia ma le Pasefika

szresdf

O le fa'aogaina o fibre i maketi ma le mana'oga mo feso'ota'iga i luga ole laiga vave ma fa'atuatuaina na fa'ateleina ai le au fa'atau a Asia ma le Pasefika i le 596.5 miliona i le fa'ai'uga o le tausaga 2022, lea e fa'aliliuina i le 50.7% le aofa'i o aiga.O a matou su'esu'ega talu ai nei na fa'aalia ai na maua e le au'aunaga feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga le $82.83 piliona i tupe maua o saofaga, o lo'o fa'atusalia ai le fa'atupulaia o le 7.2% i lea tausaga ma lea tausaga.Ae ui i lea, o le averesi o tupe maua fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga lautele, na tumau pea i le $11.91 ile masina ile 2022 faʻatusatusa ile $11.95 ile masina ile 2021.

Autu 2022 atinaʻe maketi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le itulagi Asia ma le Pasefika:

O maketi o loʻo tulaʻi mai i Asia ma le Pasefika, e pei o Initia ma Filipaina, na faʻaalia ai le faʻatupulaia malosi o faʻasalalauga faʻasalalau faʻapipiʻi ma averesi tupe maua a le tagata faʻaoga i le 2022.

O tekonolosi fa'alava na ta'ita'ia le maketi o feso'ota'iga feso'ota'iga fa'atasi ma atina'e tetele ma fa'alauiloa i le itulagi i tausaga talu ai nei.Fiber i le fale, peFTTH, fa'atupuina saofaga mai le 21.4% i le 2012 i le 84.1% i le 2022.

Mainland China na fa'atumauina pea lona fa'auluuluga o maketi fa'asalalau fa'atasi ma le 66% sea o le au fai saofaga ma le 47% o tupe maua i le itulagi atoa.

O lo'o iai avanoa mo le fa'atupula'ia o feso'ota'iga uaealesi fa'amautu, po'o le FWA, satelite broadband ma 5G tekonolosi i nofoaga e le'o maua.

O auaunaga tau feso'ota'iga feso'ota'i feso'ota'iga i le itulagi na taugofie i le fa'ai'uga o le 2022, fa'atasi ai ma le fua faatatau o le gafatia e 1.1%.

Matou te vaʻaia o le aofaʻi o saofaga faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga i le itulagi o le a oʻo i le 726.0 miliona i le 2027 ma o le a oʻo atu i le $101.36 piliona tupe maua i luga o le vaitaimi tutusa.

O le fa'atupuina malosi o meafaitino a le fiber i tausaga talu ai, e ala i fuafuaga a le tele o fuafuaga fa'asalalau lautele a le atunu'u, ua taunu'u mai ma ua fa'ataunu'uina.FTTHo le ta'uta'ua fa'atekonolosi feso'ota'iga i le itulagi.Mainland Saina ma teritori o loʻo tulaʻi mai i Asia i Saute ma Asia i Sautesasae o loʻo faʻatupeina i le atinaʻeina o fiber network, lea na mafua ai le tele o fale na pasia i le 2022.

O le fa'asoa a le Fiber o le au fa'asalalau fa'asalalau na fa'atupula'ia mai i le 21.4% i le 2012 i le 84.1% i le 2022, ona o le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le fa'atuatuaina ma le televave o le initaneti i totonu o le itulagi.E o'o atu i le fa'ai'uga o le tausaga 2022, ua avea le fiber ma ta'iala ta'uta'ua i le tele o maketi a Asia ma le Pasefika.

Uaealesi tumau ma satelite, ua manatu i niche broadband technology, e sili ona aoga i nofoaga e nonofo ai ma nuu i tua lea e manatu ai le initaneti e le mafai ona maua, taugata ma le talafeagai.Telcos o loʻo teu faʻafaigaluega i le FWA, satelite broadband ma 5G tekinolosi, ona o loʻo faʻaalia le avanoa mo le tuputupu aʻe.

I le itulagi, e 9.3 miliona le au fai saofaga a le FWA, ae o le satelite e 237,000 le au fai saofaga i le faaiuga o le tausaga 2022. I le isi lima tausaga, ua faailoa mai e le matou faʻataʻitaʻiga o le uaea faʻapipiʻi ma satelite o le a faatumauina lo latou tuputupu aʻe i se taimi umi.

Asia-Pasefika o loʻo faʻasolosolo manuia mai le paʻu o le COVID-19, faʻatasi ai ma le Faletupe a le Lalolagi ma isi ofisa o le malo o loʻo lipotia mai le faʻatupulaia o oloa faʻalotoifale faʻaitulagi i le 2021 ina ua maeʻa le paʻu i le 2020. gaosiga ma auaunaga a vaega 'au'aunaga, ma le fa'asolosolo fa'amalieina o tapula'a femalagaiga i totonu o le atunu'u ma fa'ava-o-malo ua fa'ateleina ai tupe fa'aalu a tagata fa'atau i le 2021 ma le 2022.

Mai maketi e 15 na matou su'esu'eina i le 2022, o Taiuani sa sili ona taugofie auaunaga tau feso'ota'iga a'o Filipaina e sili ona taugata auaunaga.I se tulaga lautele, o auaunaga tau feso'ota'iga feso'ota'iga i Asia ma le Pasefika e taugofie.

Tusia e: Fed Mendoza, S&To.faitau lenei tusiga ile S&P Global, fa'amolemole asiasi:https://www.spglobal.com/marketintelligence/en/news-insights/research/fiber-technology-dominates-asia-pacific-broadband-growth 

Fiberconceptsose gaosi tomai tele oTransceiveroloa, MTP/MPO fofomafofo AOCi luga ole 17years, Fiberconcepts mafai ona ofoina atu oloa uma mo FTTH fesootaiga.Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:www.b2bmtp.com


Taimi meli: Me-08-2023