FCC ile Saina Telecom Ban, NTIA Map 'Limited,' Fautuaga Fou e tapunia le Vaeluaga Fa'atekinolosi

Iuni 21, 2021—O le Federal Communications Commissionpalota autasii le Aso Tofi e agai i luma lefa'atonuga tapui le tele o kamupani telefoni a Saina.

O le fa'asaina o le a taofia ai kamupani mai le tu'uina atu o latou meafaigaluega i feso'ota'iga telefoni a Amerika.E fa'atatau i galuega uma i le lumana'i, fa'apea fo'i ma le fa'aleaogaina o so'o se fa'atagaga muamua a le FCC i nei kamupani.

Sui taitaifonoJessica Rosenworcelo le FCC fai mai o le faʻasa o le a aofia ai foi le $ 1.9 piliona o tupe faʻatatau e sui ma faʻafouina meafaigaluega o loʻo faʻaogaina nei tekinolosi mai kamupani faʻasaina.

Fai mai le Komesina o le FCCBrendan Carr, Huawei, o se tasi o kamupani faʻasaina, ua sili atu nai lo le 3,000 faʻatagaina talu mai le 2018. O le faʻatonuga faʻasaina o le a le gata ina taofia ai faʻatagaina uma i le lumanaʻi mo le kamupani, ae soloia uma faʻatagaga na tuʻuina atu muamua.

Ole fa'afanua fou ole 'au'aunaga feso'ota'iga feso'ota'iga a le NTIA e 'moni ae fa'atapula'aina le tau'

I se blog post, faatonu o le HighTech Forum,Richard Bennett, fai mai o le National Telecommunications and Information Administration's map broadband fou e “moni ae faatapulaa le tau”.

Fai mai le NTIA o le faafanua numerafa'aalia "fa'ailoga autu o mana'oga fa'asalalau i le atunu'u."Latou te fai mai o le faʻafanua muamua lea o lona ituaiga ma faʻatagaina tagata faʻaoga e suʻesuʻe faʻamaumauga e uiga i mea e fai ai tagata ma e le maua le avanoa i auaunaga tau fesoʻotaʻiga lautele.

Fai mai Bennett, o le faafanua e leai ni faʻamatalaga e leʻi maua i se isi mea, aua o faʻamaumauga o loʻo faʻaogaina ua uma ona faʻasalalau.Na ia taʻua foi o faʻamaumauga o loʻo faʻaaogaina e faʻatatau i tulaga lelei mai le taimi nei, i le "faʻamatalaga leaga."

Na ia maitauina o lipoti tuai o le a toe faafou ia Setema, ae na manatu le NTIA e talafeagai le tatalaina o le faafanua aʻo felafolafoaiga i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le Peresetene.Joe Bidensa vevela lava le fuafuaga a.

E talitonu o ia o faʻamaumauga na ofoina mai e M-Lab, o se kamupani e aoina faʻamaumauga i luga o le initaneti, e sese, ma na te le talitonuina lefa'amatalaga tu'uina mai e Microsoftaua e le fa'ailoa mai e Microsoft a latou auala e aoina ai.Fai mai a ia, e ui o le faʻafanua atonu e faʻatapulaʻaina le taua i le tuʻufaʻatasia o faʻamaumauga, e popole o ia o faʻamatalaga leaga o loʻo tuʻuina atu i nisi o mataupu o le a naʻo le faʻateleina o feeseeseaiga ma fenumiai i luga o felafolafoaiga vaeluaga numera.

 

Fiberconcepts ose fa'apolofesa fa'apolofesa o MTP/MPO fofo i luga ole 15 tausaga, Fiberconcepts e mafai ona ofoina uma oloa mo Saina Telecom.


Taimi meli: Iul-13-2021