Hyperscale Data Center Poloketi Toso Alava Tele I lalo o le Vaitafe o Potomac

Fepuari 16, 2023

dytd

E ui o Northern Virginia e masani ona taʻua o le totonugalemu o le initaneti, ua leai se paoa, ma ua faʻateleina le taugata o fanua.O le vaʻavaʻai i luma mo se taimi umi, o le "QLoop," o le igoa na tuʻuina atu i se nofoaga autu o faʻamatalaga hyperscale o loʻo atiaʻe i le itu i matu o Virginia, i Frederick, Maryland, ma o loʻo faʻamautinoaina tagata faʻatau.

"O le faʻaogaina o atinaʻe i le maketi i Northern Virginia ua matua faʻatapulaʻaina.E itiiti lava fanua o totoe i totonu o lenei alalaupapa ma o le tele o loʻo amata ona faʻalautele atu i saute i lalo i Manassas, "o le tala lea a Josh Snowhorn, Founder & CEO, Quantum Loophole, Inc. - o le kamupani e ana le QLoop data center."Quantum Loophole e matua tulaga ese lava i lo matou fausiaina o se nofoaga autu o faʻamaumauga e lagolago ai atinaʻe hyperscale, ae matou te le o fausia moni nofoaga autu.O matou o eleele mama, malosi, vai, ma sili ona taua i luga o lenei valaau, fiber optics.

Quantum Loophole o loʻo fausia se mama fiber 43-maila tele, faʻafesoʻotaʻi Ashburn, Va., ma Frederick, Md., lea e aofia ai le 34 lua-inisi ducts ma le gafatia e faʻaogaina ai le 6,912 fiber ogalaau ma le aofaʻi atoa o le 235,000 strands of fiber. i le faiga.Ae e tatau ona fai sina si'i mamafa - ma nisi vili mamafa - i luga o le ala.

"O le mea muamua, ma o se tasi o mea sili ona taua e tatau ona matou faia o le sopoia o le Vaitafe o Potomac," o le tala lea a Snowhorn.“Afai e i ai se tasi i totonu o le alamanuia na faia le kolosiina o vaitafe, latou te iloa lelei le faigata tele.O le viliina e tatau ona alu i le 91 futu i lalo ifo o le papa o le Potomac e faʻafeiloaʻi ai le faʻatagaga mai le Vaegaau a Inisinia e sopoia le vaitafe.O le aofa'i o le ta'avale i lalo o le eleele e 3,900 futu le umi.

O le mama fibre e feso'ota'i i se fale fa'ameamea muamua a Alcoa alumini e silia ma le 2,000 eka.Quantum Loophole na filifilia le nofoaga mo ana aseta eletise o loʻo totoe mai Alcoa aso, o loʻo mafai nei ona tuʻuina atu le gigawatt o le gafatia o le eletise ma mafai ona faʻateleina i luga pe a manaʻomia i le 2.4 gigawatts i le taimi nei.O le fa'aopoopoina o le alava ma le malosi e mafai ona maua ai le sili atu i le 7 miliona kalone vai efuefu mo fa'amaumauga mo le fa'amalieina o mana'oga e sau mai otaota leaga i le Aai o Frederick.

O taʻavale ua uma ona tuʻuina atu i le fausiaina o nofoaga autu o faʻamaumauga i Quantum Loophole e aofia ai Comcast ma Verizon.Ina ia a'oa'o atili e uiga i le faufale tele ma atina'e e mana'omia e lagolago ai le fausiaina o nofoaga autu o fa'amaumauga hyperscale, fa'alogo i mea fouFiber mo le taeao podcast.

Fiberconcepts ose fa'apolofesa fa'apolofesa o oloa Transceiver, MTP/MPO solutions ma AOC solutions i luga ole 17years, Fiberconcepts e mafai ona ofoina atu oloa uma mo feso'ota'iga FTTH.Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:www.b2bmtp.com


Taimi meli: Feb-18-2023