За НАС

INTCERA е нов бренд на Fiberconcepts од пред неколку години.Fiberconcepts е водечки светски производител и снабдувач на премиум компоненти за пасивни оптички влакна специјализирани за целосно критични мрежи.Нашите компоненти и решенија може да се најдат во апликации во бизниси, владини и други ширум светот.Fiberconcepts, е основана во 2002 година и е со седиште во Шенжен, Кина.
Fiberconcepts ја искористи силната техничка експертиза за да го создаде портфолиото на производи INTCERA.Досега, Fiberconcetps стана активен глобален извор за пасивни компоненти за оптичко поврзување.

Нашата успешна приказна е едноставна: задоволете ги потребите на клиентите со квалитетни производи испорачани навреме, секој пат по фер цена со услуга од светска класа.Поради бескомпромисниот квалитет и перформанси на производот, воспоставивме долгорочна соработка за взаемна корист со нашите клиенти ширум светот
Како доказ за оваа посветеност, нудиме широк спектар на услуги, вклучувајќи поддршка за апликации, обука за производи, техничка поддршка и помош при инсталација.

Производите на Fiberoncepts ги поврзуваат бизнисите, владата и другите со уникатни решенија за интерконекција со високи перформанси поддржани од посветени услуги и обуки.Нашата глобална база на клиенти им верува на производите на Fiberoncepts и повеќе од 10 години го дизајниравме и произведувавме секој производ да го испорача точно како што ветивме;секој пат брзо реагирајќи со флексибилност и ефикасност.Клиентите кои избираат Fiberoncepts тесно соработуваат со нашиот тим од посветени професионалци кои се среќни да помогнат во секој чекор во процесот.Нашето знаење и експертиза ќе ви помогнат да го пронајдете потребното решение за интерконекција.
Fiberconcetps е посветен на обезбедување внимателна услуга и поддршка за клиентите, брза испорака и база на знаење за производите што опфаќа повеќе од 10 години искуство.

Ако сте постоечки клиент, сте ја доживеале нашата брза испорака, знаење за производите, обезбедување квалитет и високо ниво на услуга.Ако сте нов клиент, ве молиме контактирајте со нас, ќе бидете задоволни од нашиот квалитет и услуга.

Така, како доказ за оваа посветеност, можеме да направиме INTCERA наскоро да стане познат бренд.

Мисија
Обезбедување на најдобро искуство на клиентите

Вредности
Обезбедување безбедно и здраво работно место за подобрување на сеопфатната вредност на способноста и квалитетот на животот на секој вработен

Визија
Ќе се фокусираме да обезбедиме производ со висока доверливост и одлична услуга за да ги надминеме барањата на нашите клиенти

Фабрика ИНЦЕРА 1
Фабрика ИНЦЕРА 2