ЗаКомпанија

INTCERA е нов бренд на Fiberconcepts од пред неколку години.Fiberconcepts е водечки светски производител и снабдувач на премиум компоненти за пасивни оптички влакна специјализирани за целосно критични мрежи.Нашите компоненти и решенија може да се најдат во апликации во бизниси, владини и други ширум светот.Fiberconcepts, е основана во 2002 година и е со седиште во Шенжен, Кина.Fiberconcepts ја искористи силната техничка експертиза за да го создаде портфолиото на производи INTCERA.Досега, Fiberconcetps стана активен глобален извор за пасивни компоненти за оптичко поврзување.

Нашата успешна приказна е едноставна: задоволете ги потребите на клиентите со квалитетни производи испорачани навреме, секој пат по фер цена со услуга од светска класа.Поради бескомпромисниот квалитет и перформанси на производот, воспоставивме долгорочна соработка за взаемна корист со нашите клиенти ширум светот

 • 0+

  Клиенти ширум светот

 • 0години+

  Професионален сервис

 • 0+

  Вработените

 • 0%

  Стапка на одговор

 • Низа со влакна

  Низа со влакна

 • MTP-MPO Касета-OM3-12Влакна

  MTP-MPO Касета-OM3-12Влакна

 • 100G QSFP28 CLR4 2KM

  100G QSFP28 CLR4 2KM

 • 100G QSFP28 ДО 4X25G SFP28 AOC

  100G QSFP28 ДО 4X25G SFP28 AOC