About US

INTCERA geus a Brand anyar Fiberconcepts 'saprak taun ka tukang. Fiberconcepts mangrupakeun produser global ngarah sarta supplier komponén optik premium serat pasip specializing dina jaringan pinuh kritis. Komponen-komponen sareng solusi urang bisa kapanggih dina aplikasi dina usaha, pamaréntah jeung nu lianna di sakuliah dunya. Fiberconcepts, diadegkeun dina 2002 sarta geus kantor pusatna di Shenzhen, Cina.
Fiberconcepts geus dipaké dina kaahlian teknis kuat nyieun portopolio produk INTCERA. Nepi saacan ayeuna, Fiberconcetps geus jadi aktip hiji sumber global pikeun pasip komponén interconnect optik.
 

carita kasuksésan urang téh basajan: kabutuhan papanggih customer kalayan produk kualitas dikirimkeun kana waktu, unggal waktu kalawan harga adil jeung layanan kelas dunya. Alatan uncompromising kualitas produk jeung kinerja, kami geus ngadeg istilah panjang gotong royong ngabantuan kalawan konsumén urang di sakuliah dunya
Salaku bukti komitmen ieu kami nawarkeun rupa-rupa layanan, kaasup rojongan aplikasi, latihan produk, rojongan teknis na bantuan instalasi.

 

produk Fiberoncepts nyambung usaha, pamaréntah jeung nu lianna kalayan solusi interconnect kinerja tinggi unik dirojong ku jasa dedicated na latihan. produk na trusts basa customer global kami Fiberoncepts 'pikeun leuwih 10 taun kami geus dirancang sarta dijieun unggal produk pikeun nganteurkeun kahayang sakumaha jangji; unggal waktos gancang ngaréaksikeun kalawan kalenturan jeung efisiensi. Konsumén milih Fiberoncepts dibere pagawean raket jeung tim kami professional dedicated senang pikeun mantuan dina unggal hambalan dina prosés. pangaweruh jeung kaahlian urang baris mantuan anjeun manggihan solusi interconnect Anjeun merlukeun.
Fiberconcetps ieu dedicated ka nyadiakeun layanan attentive customer sarta rojongan, pangiriman gancang sarta kaweruh produk Manjang leuwih 10 taun pangalaman.

 

Mun anjeun hiji customer aya, anjeun geus ngalaman pangiriman gancang urang, pangaweruh produk, jaminan kualitas, sarta tingkat luhur jasa. Mun anjeun anu customer anyar, ngahubungan kami punten, anjeun bakal pleased kalawan kualitas sarta jasa urang.

 

Ku kituna, sakumaha bukti komitmen ieu, kami bisa nyieun INTCERA jadi hiji merk kasohor geura-giru.