ngeunaan Company

INTCERA geus a Brand anyar Fiberconcepts 'saprak taun ka tukang. Fiberconcepts mangrupakeun produser global ngarah sarta supplier komponén optik premium serat pasip specializing dina jaringan pinuh kritis. komponen-komponen sareng solusi urang bisa kapanggih dina aplikasi dina usaha, pamaréntah jeung nu lianna di sakuliah dunya. Fiberconcepts, diadegkeun dina 2002 sarta geus kantor pusatna di Shenzhen, Cina. Fiberconcepts geus dipaké dina kaahlian teknis kuat nyieun portopolio produk INTCERA. Nepi saacan ayeuna, Fiberconcetps geus jadi aktip hiji sumber global pikeun pasip komponén interconnect optik.

carita kasuksésan urang téh basajan: kabutuhan papanggih customer kalayan produk kualitas dikirimkeun kana waktu, unggal waktu kalawan harga adil jeung layanan kelas dunya. Alatan uncompromising kualitas produk jeung kinerja, kami geus ngadeg istilah panjang gotong royong ngabantuan kalawan konsumén urang di sakuliah dunya

  • Serat Asép Sunandar Sunarya

    Serat Asép Sunandar Sunarya

  • MTP-MPO Kaset-OM3-12Fibers

    MTP-MPO Kaset-OM3-12Fibers

  • 100G QSFP28 CLR4 2KM

    100G QSFP28 CLR4 2KM

  • 100G QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC

    100G QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC