About Company

INTCERA wis Brand anyar Fiberconcepts 'wiwit taun kepungkur. Fiberconcepts punika produser global anjog lan supplier komponen optik premium serat pasif spesialisasine ing jaringan kanthi kritis. komponen lan solusi bisa ditemokake ing aplikasi ing bisnis, pamaréntah lan wong ing saindhenging donya. Fiberconcepts, didegaké ing taun 2002 lan iki markasé ing Shenzhen, China. Fiberconcepts wis digunakake ing kaahlian technical kuwat kanggo nggawe portofolio produk INTCERA. Munggah nganti saiki, Fiberconcetps wis dadi aktif siji sumber global kanggo pasif komponen Interconnect optik.

crita sukses kita punika prasaja: kabutuhan ketemu customer karo produk kualitas dikirim ing wektu, saben wektu ing rega sing padha karo layanan kelas donya. Amarga uncompromising kualitas produk lan kinerja, kita wis diadegaké long term gotong royong entuk manfaat karo kita pelanggan donya

  • Serat Array

    Serat Array

  • MTP-MPO Cassette-OM3-12Fibers

    MTP-MPO Cassette-OM3-12Fibers

  • 100g QSFP28 CLR4 2km

    100g QSFP28 CLR4 2km

  • 100g QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC

    100g QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC