RrethKompania

INTCERA ka qenë një markë e re e Fiberconcepts që vite më parë.Fiberconcepts është një prodhues dhe furnizues kryesor global i komponentëve premium pasiv të fibrave optike, i specializuar në rrjetet plotësisht kritike.Komponentët dhe zgjidhjet tona mund të gjenden në aplikacione në biznese, qeveri dhe të tjera në mbarë botën.Fiberconcepts, u themelua në vitin 2002 dhe e ka selinë në Shenzhen të Kinës.Fiberconcepts ka përdorur ekspertizën e fortë teknike për të krijuar portofolin e produkteve INTCERA.Deri më tani, Fiberconcetps është bërë një burim aktiv global për komponentët e ndërlidhjes optike pasive.

Historia jonë e suksesit është e thjeshtë: plotësoni nevojat e klientëve me produkte cilësore të dorëzuara në kohë, çdo herë me një çmim të drejtë me një shërbim të klasit botëror.Për shkak të cilësisë dhe performancës pa kompromis të produktit, ne kemi krijuar bashkëpunim afatgjatë të përfitimit të ndërsjellë me klientët tanë në mbarë botën

 • 0+

  Klientë në mbarë botën

 • 0vjet+

  Shërbim profesional

 • 0+

  Punonjësit

 • 0%

  Shkalla e përgjigjeve

 • Array me fibra

  Array me fibra

 • MTP-MPO Kasetë-OM3-12Fibrat

  MTP-MPO Kasetë-OM3-12Fibrat

 • 100G QSFP28 CLR4 2KM

  100G QSFP28 CLR4 2KM

 • 100G QSFP28 NË 4X25G SFP28 AOC

  100G QSFP28 NË 4X25G SFP28 AOC