• qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule
 • qeramike Ferrule

qeramike Ferrule

compatibility mirë

Dimensionet sakta mekanike

besueshmërinë e mirë dhe stabilitetin

Varietetet e kapuç metalik: SC, ST, LC, mu, SMA

Varieteteve të fund-fytyrë: Flat, PC, Cone, Step, Pre-angled

Në përputhje me RoHS, Bellcore, IEC

Përshkrim i produktit

qeramike Ferrule

Features:
 compatibility mirë
 dimensionet e sakta mekanike
 mira besueshmërinë dhe stabilitetin
 varietetet e kapuç metalik: SC, ST, LC, mu, SMA
 Varieteteve të fund-fytyrë: Flat, PC, Cone, Step, Pre-angled
 në përputhje me RoHS, Bellcore, IEC
Aplikimi:
 Telekomunikacionit
 CATV
 LAN (përfshirë FTTx)
 rrjeti i të dhënave

General Ferrule Specifikimet:

PD


 • Previous:
 • : Next

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

  Related Products

  më shumë +
  • Varg fibrash

   Varg fibrash

  • MTP-MPO Kasetash-OM3-12Fibers

   MTP-MPO Kasetash-OM3-12Fibers

  • 100g QSFP28 CLR4 2km

   100g QSFP28 CLR4 2km

  • 100G QSFP28 PËR 4X25G SFP28 AOC

   100G QSFP28 PËR 4X25G SFP28 AOC