• керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач
 • керамички обрач

керамички обрач

добра компатибилност

Точни механички димензии

Добри сигурност и стабилност

Сорти на обрач: SC, ST, LC, MU, SMA

Сорти на крајот лице: Стан, компјутер, конус, чекор, pre-аголни

Во согласност со RoHS, Bellcore, IEC

Опис на производот

керамички обрач

карактеристики:
 Добра компатибилност
 точни механички димензии
 Добар сигурност и стабилност
 сорти на обрач: SC, ST, LC, MU, SMA
 сорти на крајот лице: Стан, компјутер, конус, чекор, pre-аголни
 Во согласност со RoHS, Bellcore, IEC
Примена:
 телекомуникациски
 CATV
 LAN (вклучувајќи FTTx)
 податоци мрежа

Општи обрач Спецификација:

PD


 • Претходно:
 • Следно:

 • Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас

  Поврзани производи

  повеќе +
  • Низа на влакна

   Низа на влакна

  • MTP-МПО Касета-OM3-12Fibers

   MTP-МПО Касета-OM3-12Fibers

  • 100G QSFP28 CLR4 2км

   100G QSFP28 CLR4 2км

  • 100G QSFP28 НА 4X25G SFP28 AOC

   100G QSFP28 НА 4X25G SFP28 AOC