• keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule
  • keramik Ferrule

keramik Ferrule

kasaluyuan alus

dimensi mékanis akurat

réliabilitas alus jeung stabilitas

Variétas of ferrule: SC, ST, LC, MU, SMA

Variétas tina tungtung-rupi: Datar, PC, Cone, Lengkah, Pra-angled

Patuh kalayan RoHS, Bellcore, IEC

Panjelasan Produk

keramik Ferrule

Fitur:
 kasaluyuan Good
 dimensi mékanis akurat
 Good reliabiliti jeung stabilitas
 variétas of ferrule: SC, ST, LC, MU, SMA
 variétas tina tungtung-rupi: Datar, PC, Cone, Lengkah, Pra-angled
 patuh kalayan RoHS, Bellcore, IEC
Aplikasi:
 telekomunikasi
 CATV
 (kaasup FTTx) LAN
 jaringan Data

Umum Ferrule spésifikasi:

PD


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    leuwih +
    • Serat Asép Sunandar Sunarya

      Serat Asép Sunandar Sunarya

    • MTP-MPO Kaset-OM3-12Fibers

      MTP-MPO Kaset-OM3-12Fibers

    • 100G QSFP28 CLR4 2KM

      100G QSFP28 CLR4 2KM

    • 100G QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC

      100G QSFP28 TO 4X25G SFP28 AOC